Головна » Статті » Рецепти

Домашній сир з кропом (рецепт)
Хочу запропонувати рецепт приготування домашнього сиру з кропом. Відмінна закуска до вина білому і червоному. Такий сирок можна нарізати ножем на кубики, маринувати при бажанні або просто так подавати "сирної"тарілкою". Загалом далі з готовим сиром дійте на свій розсуд, ну а в свою чергу розповім як він готується.
Нам знадобиться літр вже скисшего молока. Можна купити пакет магазинної кисляку, переливаємо кефір (кисле молоко) в каструлю і на повільному вогні прогріваємо. Як тільки кефір почне трохи булькати, вливаємо лимонний сік одну чайну ложечку, додаємо дрібку солі і трохи каррі.

В окремій ємності збиваємо три яєчка курячих з трьома столовими ложками сметани. У киплячий кефір дуже тонкою цівкою збиті яєчка вливаємо, постійно розмішуємо і додаємо головний інгредієнт - нарізаний дрібно пучок кропу. Як тільки ви побачите, що сироватка відокремилася і сир так само плаває в сироватці окремо, можна переливати вміст каструльки в сито (на марлю). Пов'язуємо на годину підвішуємо, потім з марлі виймаємо і в холодильник на добу відправляємо.

Нарізаємо кубиками і подаємо з вином.))
Просмотров: 891
Категория: Рецепти |
| Теги: тільки, кефір

Рекомендовані рецепти:

Фризийский цукровий хліб
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Чанахи: рагу по-грузинськи
Бутербродний торт "Полосатик"
Апельсинові квадратики
Сочні з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: