Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з гарбузом і ківі
Інгредієнти:
200-300 г гарбуза,
1 ківі,
300 г борошна,
2 яйця,
5 ст. ложок цукру,
100 г вершкового масла,
100-150 мл кислого молока або кефіру,
1/2 лимона (lemon),
20 г свіжого імбиру,
1/2 ч. ложки соди,
1/2 лимона (сік),
1/2 ч. ложки солі.
Приготування:
Очистіть і наріжте гарбуз і ківі кубиками.
Дістаньте зігріватися масло (можна 2-3 секунди потримати блюдце на слабкому вогні).
Просійте борошно, додати сіль і соду. Натріть цедру лимона і свіжий імбир на середній або дрібній терці.
Додайте в борошно масло і добре розітріть з борошном до стану піску.
В окремій посуді збийте яйця з цукром до світлої піни. Обережно введіть збиті яйця в тісто, змішайте обережними круговими рухами.
При необхідності (якщо тісто вийде дуже сухим) додайте кисле молоко або кефір кімнатної температури. Додайте сік лимона і акуратно перемішайте.
Змастіть деко рослинним або вершковим маслом, залийте дно половиною тесту, викладіть шматочки гарбуза і ківі і залийте зверху тістом.
Випікайте при температурі 220 З 25-30 хвилин.
Подавайте пиріг гарячим до чорного індійського чаю, какао чи кави.
Приємного апетиту!
Просмотров: 700
Категория: Рецепти |
| Теги: 1/2, ківі

Рекомендовані рецепти:

Листкова коса з капустою
Яблучний пай
Соус "Бер-блан"
Торт "Посмішка негра"
Вівсяний хлібець
Кекс з курагою
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: