Головна » Статті » Рецепти |
Пиріг з гарбузом і ківі
Інгредієнти: 200-300 г гарбуза, 1 ківі, 300 г борошна, 2 яйця, 5 ст. ложок цукру, 100 г вершкового масла, 100-150 мл кислого молока або кефіру, 1/2 лимона (lemon), 20 г свіжого імбиру, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 лимона (сік), 1/2 ч. ложки солі. Приготування: Очистіть і наріжте гарбуз і ківі кубиками. Дістаньте зігріватися масло (можна 2-3 секунди потримати блюдце на слабкому вогні). Просійте борошно, додати сіль і соду. Натріть цедру лимона і свіжий імбир на середній або дрібній терці. Додайте в борошно масло і добре розітріть з борошном до стану піску. В окремій посуді збийте яйця з цукром до світлої піни. Обережно введіть збиті яйця в тісто, змішайте обережними круговими рухами. При необхідності (якщо тісто вийде дуже сухим) додайте кисле молоко або кефір кімнатної температури. Додайте сік лимона і акуратно перемішайте. Змастіть деко рослинним або вершковим маслом, залийте дно половиною тесту, викладіть шматочки гарбуза і ківі і залийте зверху тістом. Випікайте при температурі 220 З 25-30 хвилин. Подавайте пиріг гарячим до чорного індійського чаю, какао чи кави. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 933 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |