Головна » Статті » Рецепти |
Гриби в горіховому соусі
![]() Необхідні складові для приготування даного страви: половина кілограма шампіньйонів, 150 г очищених ядер волоських горіхів, два-три зубчики часнику, половинка граната, одна чайна ложечка червоного перцю, а також сіль за смаком, невеликий щіпці коріандру, куркуми і майорану, грибний бульйон. Спочатку печериці слід добре вимити і порізати, після чого трохи обсмажити їх з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Смажити гриби потрібно до того моменту, поки рідина не випарується. Попередньо підсмажені волоські горіхи необхідно подрібнити до стану порошку за допомогою блендера. З половинки граната потрібно вичавити сік і додати до нього всі необхідні за рецептом спеції, перемішати і з'єднати з подрібненими горіхами. Змішати гриби з горіховим соусом, додати трохи бульйону і дати отриманої страви час настоятися приблизно 40-60 хвилин. | |
Просмотров: 623 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |