Головна » Статті » Рецепти

Квасоля з помідорами і грибами
Гриби можна брати будь-які, печериці, гливи. Особливо гарні білі. Необхідні продукти: 1 кг свіжих грибів, 400 гр великої квасолі, 4 зубчики часнику, 3 великих м'ясистих помідора, по пучку кропу і петрушки, 3 столові ложки оливкової олії, мелений чорний перець, соль.Процесс приготування: квасоля промити, замочити на ніч прохолодною кип'яченою воді. Вранці довести до кипіння, варити при слабкому нагріванні під кришкою до м'якості. Не солити, стежити, щоб не переварити. По готовності квасолі покласти в неї 2 зубчики часнику, пропущених через прес і 1 помідор без шкірки, дрібно порізаний, розмішати і вимкнути вогонь.
Гриби промити, почистити, нарізати крупно.
У глибокому сотейнику розігріти олію, обсмажити залишився подрібнений часник. Додати гриби, посолити, поперчити, готувати, перемішуючи на повільному вогні, не накриваючи кришкою 5 хвилин.
Залишилися помідори звільнити від шкірки, порізати крупно, з'єднати з грибами. Прогріти все пару хвилин і приєднати квасоля. Добре розмішавши, засипавши подрібненою зеленню, за необхідності додавши за смаком солі і перцю, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Просмотров: 874
Категория: Рецепти |
| Теги: кришкою, квасоля

Рекомендовані рецепти:

Кекс "селянські"
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Шоколадно-горіхове праліне
Чізкейк з літніми ягодами
Десерт-морозиво
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: