Для приготування булочок можна скористатися готовим дріжджовим листковим тестом. Або зробити його самостійно випробуваного вами рецептом. Інгредієнти: 500 грам листкового тіста, 200 грам сиру, 50 г цукру, одне яйце, пакетик ванільного цукру, половина столової ложки сметани, 25 грам панірувальних сухарів, лимонна цедра (за бажанням), жменю родзинок, один жовток для змащування булочок.
дістаньте Тісто з морозилки і розморозьте при кімнатній температурі. Для начинки розітріть сир з цукром, додайте яйце, ванільний цукор, сметану, сухарі й все перемішайте до однорідності маси. Потім додайте лимонну цедру (кількість - на ваш розсуд) і розпарений ізюм.
Тісто розкачайте в пласт товщиною 2 див. Наріжте квадратами (робіть великі, повинно вийти 6-8 штук). У середину покладіть начинку, краї тіста підніміть і з'єднайте куточки в центрі. Змастіть одержаний квадратик жовтком (його розколотіть зі столовою ложкою молока або води) і поставте булочки в розігріту до 170 градусів духовку. Випікаються вони 15-18 хвилин до рум'яного кольору. Приємного апетиту!
|