Головна » Статті » Рецепти

Угорські булочки з сиром
Для приготування булочок можна скористатися готовим дріжджовим листковим тестом. Або зробити його самостійно випробуваного вами рецептом.
Інгредієнти: 500 грам листкового тіста, 200 грам сиру, 50 г цукру, одне яйце, пакетик ванільного цукру, половина столової ложки сметани, 25 грам панірувальних сухарів, лимонна цедра (за бажанням), жменю родзинок, один жовток для змащування булочок.

дістаньте Тісто з морозилки і розморозьте при кімнатній температурі.
Для начинки розітріть сир з цукром, додайте яйце, ванільний цукор, сметану, сухарі й все перемішайте до однорідності маси. Потім додайте лимонну цедру (кількість - на ваш розсуд) і розпарений ізюм.

Тісто розкачайте в пласт товщиною 2 див. Наріжте квадратами (робіть великі, повинно вийти 6-8 штук). У середину покладіть начинку, краї тіста підніміть і з'єднайте куточки в центрі. Змастіть одержаний квадратик жовтком (його розколотіть зі столовою ложкою молока або води) і поставте булочки в розігріту до 170 градусів духовку. Випікаються вони 15-18 хвилин до рум'яного кольору. Приємного апетиту!
Просмотров: 961
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, цукру

Рекомендовані рецепти:

Ескалопи з свинини
Пиріжки з кропивою і рисом
Бабця яблучна
Глазурований сирок "Картопля"
М'ясна запіканка з яйцем
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: