Головна » Статті » Рецепти

Спагетті з шинкою і томатним соусом
І знову готуємо спагетті! На цей раз з шинкою і томатним соусом. Для приготування потрібно мінімум інгредієнтів, кулінарних навичок, часу, а сам рецепт максимально простий.

Інгредієнти: 200 грам спагеті (сухі), 400 грам помідорів у власному соку, 300 грам копченої грудинки або шинки, 100 грам сиру, пучок кропу, сіль за смаком, трохи рослинного масла.

Шинку або грудинку нарізаємо тонкими смужками або брусочками. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо шинку приблизно п'ять хвилин.
Томати розминаємо виделкою або товкачиком і разом з соком вливаємо в сковороду до шинки. Даємо закипіти, готуємо на невеликому вогні дві хвилини.

Приправляємо сіллю (якщо потрібно), додаємо дрібно нарізаний кріп, за бажанням можна приправити базиліком (свіжим або сушеним), орегано, чорним меленим перцем.
Відварюємо спагетті так, як зазначено на упаковці. Відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти. Відразу ж розкладаємо по тарілках, поливаємо томатним соусом з шинкою і посипаємо тертим сиром. Приємного апетиту!
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, томатним

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Домашні пряники "М'ятні"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Закусочні рибні кульки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: