Головна » Статті » Рецепти

Солодка ковбаска "Баунті"
Чудовий і дивно смачний десерт у вигляді ковбаски-рулетика з двох різнокольорових шарів кокосової і шоколадного, назву свою цей десерт отримав завдяки тому, що на смак він дуже нагадує однойменний шоколадний батончик.

Складові для приготування: для шару кокосового - 80 г кокосової стружки, 80 грамів вершкового масла і 80 грамів цукрової пудри; для шоколадного шару - 20 грамів печива, половинка склянки води, пів склянки цукрового піску, дві столові ложки какао-порошку, а також одна чайна ложка коника, але це вже виключно за бажанням.

Спочатку готується шоколадний шар ковбаски. Для цього необхідно подрібнити печиво і з'єднати його з какао-порошком. В злегка підігрітої на вогні води потрібно розчинити цукор і коньяк (якщо ви все-таки вирішили використовувати його). Далі крихти печива з какао потрібно ретельно змішати з сиропом з води і цукру, викласти тісто рівномірним шаром на лист пергаменту або харчову плівку.
Після цього приготувати білий кокосовий шар. Розм'якшене вершкове масло змішати до однорідного стану з кокосовою стружкою і цукровою пудрою, після чого рівномірно розподілити кокосовий шар по шоколадному і згорнути рулетиком. Відправити отриману ковбаску на півгодинки в морозилку для застигання.
Просмотров: 1621
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: води, шар

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-горіхове праліне
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Оселедець у східному стилі
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Свинячі реберця в пиві
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: