Головна » Статті » Рецепти

Тріска в сметані
Подібним чином можна готувати будь-яку рибу, але не дуже жирну. Приготовлена в сметані, виходить рибка зовсім не суха. Можна взяти, крім тріски, крижану, морський язик, навіть горбушу або форель. Сам рецепт простий і доступний, впорається і починаюча хозяйка.Необходимы продукти: рибна тушка на 1.5-2 кг, сметана густа, жирна 450-500 гр,
3 цибулини; пучок петрушки і кропу, 2 столові ложки рослинної олії, сіль, мелений чорний перець.
Процес приготування: рибу почистити, промити, нарізати поперек на невеликі шматки. Цибулю порізати кубиками. Розігріти в сотейнику з товстим дном або в сковороді з високими бортиками масло, спочатку обсмажити цибулю до прозорості, Потім покласти тріску. Обсмажити шматки зі всіх сторін. Посолити, поперчити.
Залити сметаною. Закрити кришкою. Запікати 15 хв на слабкому полум'ї. Відкрити перевернути. Ще готувати 10 хв.
Зелень нарізати крупно. Додати до риби. Не перемішуючи, прогріти під кришкою ще 5 хвилин.
Просмотров: 650
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
Картопля в паприці (рецепт)
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Печиво "Диво острів"
Тортик "На графських руїнах"
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: