Турецький омлет "Менемен" - шикарне блюдо, смачний, корисний і ситний. Найкращий початок вдалого дня для енергійних людей. Або приготувати його для неспішного недільного сніданку, зібравшись усією родиною за великим столом. Обов'язково подайте до омлету пишний і м'який хліб, найкраще свіжоспечений, перетворюючи трапезу в бенкет гурмана.Необходимые продукти: 6 свіжих курячих яєць, 5 соковитих червоних помідорів, 3 зелених або жовтих великих болгарських перцю, 2 столові ложки оливкової олії, за смаком сіль, а також чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: болгарські перці очистити від насіння, нарізати тонкими смужками. Олію розігріти у глибокій сковороді трохи обсмажити перець. Помідори потримати в окропі 10-15 сек, потім занурити в холодну воду і видалити шкірку. Порізати невеликими кубиками, викласти до перцю. Тушкувати овочі разом під кришкою хвилин 20. Яйця злегка збити віночком, посолити і поперчити. Вилити на сковороду, все добре розмішати. Готувати, як схопитися з низу, перемішуючи лопаткою, до повного загустіння всієї маси.