Головна » Статті » Рецепти

Омлет по-турецьки "Менемен"
Турецький омлет "Менемен" - шикарне блюдо, смачний, корисний і ситний. Найкращий початок вдалого дня для енергійних людей. Або приготувати його для неспішного недільного сніданку, зібравшись усією родиною за великим столом. Обов'язково подайте до омлету пишний і м'який хліб, найкраще свіжоспечений, перетворюючи трапезу в бенкет гурмана.Необходимые продукти: 6 свіжих курячих яєць, 5 соковитих червоних помідорів, 3 зелених або жовтих великих болгарських перцю, 2 столові ложки оливкової олії, за смаком сіль, а також чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування: болгарські перці очистити від насіння, нарізати тонкими смужками. Олію розігріти у глибокій сковороді трохи обсмажити перець.
Помідори потримати в окропі 10-15 сек, потім занурити в холодну воду і видалити шкірку. Порізати невеликими кубиками, викласти до перцю.
Тушкувати овочі разом під кришкою хвилин 20.
Яйця злегка збити віночком, посолити і поперчити. Вилити на сковороду, все добре розмішати.
Готувати, як схопитися з низу, перемішуючи лопаткою, до повного загустіння всієї маси.
Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Теги: перцю, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з кропивою і рисом
Кекс "Мармурова"
"Веселі" мафіни
Геркулесові смужки з сухофруктами
Мафіни з шоколадом
Сирний пиріг з какао і вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: