Головна » Статті » Рецепти |
Холодний буряковий суп
Супчик готуватися дуже швидко, підійде всім, хто стежить за калорійністю питания.Есть його можна цілий рік, але в сезон, звичайно, краще використовувати молоду буряк. Взимку цілком можна замінити свіжі огірки солоними або маринованими, не забувши загальної солоності. Взагалі, краще вже потім і не солити. Необхідні продукти: 3 середнього розміру запечені в духовці буряків, 4 зварених круто яйця, 300 г варених, вже очищених креветок, 5-6 огірочків, по пучку кропу, петрушки та зеленої цибулі, 500 г рідкої сметани, сіль, чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Яйця очистити від шкаралупи і розрізати навпіл. Буряк почистити, натерти на крупній тертці, залити 2 літрами холодної кип'яченої води, додати сметану і сіль і перець за смаком. Огірки порізати кубиками, цибулю і зелень дрібно порубати. Додати в холодник. Розлити суп в тарілки, додавши в кожну половинку яйця і кілька очищених креветок. При бажанні, допускається додавання відвареної картоплі. | |
Просмотров: 681 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |