Головна » Статті » Рецепти

Холодний буряковий суп
Супчик готуватися дуже швидко, підійде всім, хто стежить за калорійністю питания.Есть його можна цілий рік, але в сезон, звичайно, краще використовувати молоду буряк.
Взимку цілком можна замінити свіжі огірки солоними або маринованими, не забувши загальної солоності. Взагалі, краще вже потім і не солити.
Необхідні продукти: 3 середнього розміру запечені в духовці буряків, 4 зварених круто яйця, 300 г варених, вже очищених креветок, 5-6 огірочків, по пучку кропу, петрушки та зеленої цибулі, 500 г рідкої сметани, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: Яйця очистити від шкаралупи і розрізати навпіл.
Буряк почистити, натерти на крупній тертці, залити 2 літрами холодної кип'яченої води, додати сметану і сіль і перець за смаком.
Огірки порізати кубиками, цибулю і зелень дрібно порубати. Додати в холодник.
Розлити суп в тарілки, додавши в кожну половинку яйця і кілька очищених креветок.
При бажанні, допускається додавання відвареної картоплі.
Просмотров: 681
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, яйця

Рекомендовані рецепти:

Рис з помідорами та базиліком
Шашлик на маївку з свинини
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Ягідно-фруктовий десерт
Слойки з бутербродніци
Картопля з овочами, запечений у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: