Головна » Статті » Рецепти |
Курка з рисом і ананасами
Святкова страва з пряним і пікантним смаком для святкового стола.Продукты: 2 курячі філе, 1 ананас, пів склянки довгого рису, жменя солоного арахісу, 1 цибулина, маленький перчик чилі, зелень молодого часнику і кінзи, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і мелений чорний перець. Приготування: Курку нарізати тонкими смужками, цибулю - кубиками. Злегка обсмажити цибулю в глибокій сковороді, додати шматочки філе, смажити, помішуючи 5 хв. Всипати промитий рис, посолити і поперчити, залити 2 склянками окропу, накрити кришкою і готувати на слабкому полум'ї 20 хвилин, регулярно перемішуючи. Ананас розрізати уздовж навпіл, акуратно звільнити від м'якоті, яку нарізати подрібніше, змішати з куркою та рисом, ще тушкувати все разом 5 хв. Чилі, ретельно звільнивши від насіння, порізати тонкими кільцями. Арахіс трохи роздрібнити. Змішати з перцем і січеною зеленню. Гарячою начинкою наповнити половинки ананаса, посипати приготованою сумішшю і подавати. | |
Просмотров: 663 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |