Головна » Статті » Рецепти

Курка з рисом і ананасами
Святкова страва з пряним і пікантним смаком для святкового стола.Продукты: 2 курячі філе, 1 ананас, пів склянки довгого рису, жменя солоного арахісу, 1 цибулина, маленький перчик чилі, зелень молодого часнику і кінзи,
2 ст. ложки рослинної олії, сіль і мелений чорний перець.
Приготування: Курку нарізати тонкими смужками, цибулю - кубиками.
Злегка обсмажити цибулю в глибокій сковороді, додати шматочки філе, смажити, помішуючи 5 хв.
Всипати промитий рис, посолити і поперчити, залити 2 склянками окропу, накрити кришкою і готувати на слабкому полум'ї 20 хвилин, регулярно перемішуючи.
Ананас розрізати уздовж навпіл, акуратно звільнити від м'якоті, яку нарізати подрібніше, змішати з куркою та рисом, ще тушкувати все разом 5 хв.
Чилі, ретельно звільнивши від насіння, порізати тонкими кільцями.
Арахіс трохи роздрібнити. Змішати з перцем і січеною зеленню.
Гарячою начинкою наповнити половинки ананаса, посипати приготованою сумішшю і подавати.
Просмотров: 663
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: філе, ананас

Рекомендовані рецепти:

Французький картопляний пиріг
Сирні кекси з кропом і кмином
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Сирні конвертики
Домашній хліб з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: