Головна » Статті » Рецепти

Десерт "Кокосовий рай"
Ніжні і м'які на смак цукерки десерт з найніжнішої кокосовою начинкою та шоколадною оболонкою, чудово підійдуть для любителів дуже-дуже солодких ласощів, ну а всім іншим бажано зменшити кількість використовуваного для приготування цукерок цукру. Готуються такі цукерки просто і швидко з доступних і простих інгредієнтів.

Для приготування цукерок "Кокосовий рай" вам знадобиться наступний набір продуктів: одна плитка темного шоколаду (100 грамів), один стакан цукрового піску (ну або ж можна використовувати таку ж кількість згущеного молока), 200 грамів м'якого пісочного печива, три столові ложки какао-порошку, 200 грамів вершкового масла для тіста і ще 100 грамів для начинки, 100 грамів волоських горіхів, 100 грамів цукрової пудри 125 г кокосової стружки.

Мелені волоські горіхи необхідно змішати з подрібненим пісочним печивом і какао-порошком. Окремо збити 200 г м'якого вершкового масла кімнатної температури з цукром (або згущеним молоком) і з'єднати і змішати з сухою масою з горіхів і печива. Все це відправити в холодильник хвилин на 15-20.
приготування начинки змішати 100 грамів масла з кокосовою стружкою (трохи залишити для панірування цукерок) і цукровою пудрою.
З охолодженої в холодильнику маси формувати невеличкі кульки, потім розплющити їх на корж і покласти всередину трохи начинки, після чого скачати назад в кульку. Кульки обваляти в залишеної стружці і залишити на півгодини.
Тим часом розтопити шоколад на водяній бані і прикрасити їм цукерки, після чого залишити їх у холодильнику, щоб підсохли.
Просмотров: 1016
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, масло

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Яблучні сирники
Кекс "Мармурова"
Пиріг "Зебра"
Фісташковий пиріг
Заливна шинка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: