Рецепт згодиться і на кожен день, і в свята. Бутерброди зможуть замінити сніданок або стануть ситним перекусом на дачі, на роботі, доповненням до ранкового чаю. Інгредієнти: 200 грам будь ковбаси або шинки (можна замінити скибочками вареного м'яса або курки), 150 грам сиру, три яйця, кілька часточок часнику (можна не додавати), зелень, білий або чорний хліб, майонез. Так само знадобиться рослинна олія щоб підсмажити хліб.
Хліб для бутербродів підсушуємо в духовці або підсмажуємо на олії - кому як подобається. Яйця відварюємо круто, натираємо на тертці. Сир теж тремо на тертці, часник пропускаємо через прес. Змішуємо сир з часником і яйцями, заправляємо майонезом. За бажанням можна ще додати трохи измельченноой зелені. М'ясо або ковбасу нарізаємо тонкими скибочками, викладаємо на хліб. Зверху кладемо сирно-яєчну масу, прикрашаємо зеленню. Такі канапки можна робити і без додавання м'ясних продуктів, просто намазати гострою масою підсушений хліб. Приємного апетиту!