Інгредієнти:
Масло вершкове - 150 г
Цукрова пудра (+ для посипання) - 100 г
Борошно - 270 г
Крохмаль кукурудзяний (можна просто взяти 300 г борошна, без крохмалю) - 30 г
Ром (світлий; або замінити іншим спиртним, наприклад: коньяк, бренді) - 2 ст. л.
Лайм (або лимон; сік і цедра) - 1 шт
М'ята (свіжа - 1 пучок, ок. 30-35 гр.; сушена - в тісто, 1 ч.л. + для посипання)
Приготування:
розм'якле масло Збити з цукровою пудрою.
Додати подрібнену м'яту, сік і цедру лайма.
Просіяти борошно й крохмаль, і вимішати в масляну суміш міксером на мінімальній швидкості.
Згорнути в кулю, а потім в ковбаску.
Загорнути в папір і поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Подрібнити (наприклад, в кавомолці) сушену м'яту з цукровою пудрою і обваляйте в ній ковбаску.
Нарізати кружечками (квадратиками).
Покласти на деко, застелений папером для випічки.
Випікати при 200* 10-15 хвилин.
Охолодити на решітці.
Приємного чаювання!
Автор: Венерик
|