Головна » Статті » Рецепти

Яблучні чіпси
Самі корисні чіпси - зі свіжих яблук. Виходить ароматне і хрустке ласощі для дітей і відмінна закуска до вина або шампанського для взрослых.Необходимые продукти: 3 яблука (краще тверді, сорт Антонівка, Семеринка, Голден), півсклянки цукру, 1 чайна ложка кориці.
Процес приготування: Яблука ретельно вимити і витерти насухо. Спеціальним ножем з виїмкою видалити серцевину з насінням.
Тепер найголовніше - нарізати яблука широким гострим ножем на тонкі скибочки-кружечки товщиною 3-4 мм
Розкласти яблучні гуртки на деку, застеленому фольгою або пергаментним папером для випічки.
Змішати цукор і корицю. Через ситечко посипати чіпси, перевернути і посипати з іншого боку.
Духовка повинна бути нагріта до 100С, не вище. Поставити деко на самий верх і готувати чіпси півтора-дві години, поки не стануть сухими і хрусткими.
Витягнути, повністю остудити, перекласти в герметичний контейнер.
Зберігається такий натуральний продукт всього 3 дні, а з'їдається ще швидше!

Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: чіпси, яблука

Рекомендовані рецепти:

Калиссоны - французькі ласощі
Закуска з баклажанів і родзинок
Печериці, замариновані з чилі і медом
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Запіканка з баклажанами і макаронами
Кекс на згущеному молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: