Головна » Статті » Рецепти |
Яблучні чіпси
Самі корисні чіпси - зі свіжих яблук. Виходить ароматне і хрустке ласощі для дітей і відмінна закуска до вина або шампанського для взрослых.Необходимые продукти: 3 яблука (краще тверді, сорт Антонівка, Семеринка, Голден), півсклянки цукру, 1 чайна ложка кориці. Процес приготування: Яблука ретельно вимити і витерти насухо. Спеціальним ножем з виїмкою видалити серцевину з насінням. Тепер найголовніше - нарізати яблука широким гострим ножем на тонкі скибочки-кружечки товщиною 3-4 мм Розкласти яблучні гуртки на деку, застеленому фольгою або пергаментним папером для випічки. Змішати цукор і корицю. Через ситечко посипати чіпси, перевернути і посипати з іншого боку. Духовка повинна бути нагріта до 100С, не вище. Поставити деко на самий верх і готувати чіпси півтора-дві години, поки не стануть сухими і хрусткими. Витягнути, повністю остудити, перекласти в герметичний контейнер. Зберігається такий натуральний продукт всього 3 дні, а з'їдається ще швидше! | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |