Головна » Статті » Рецепти

Запечене з часником філе індички
Індичка - смачна і соковита птах, але, порівняно з курятиною, вимагає трохи більшого часу для приготовления.Особенно вдалою виходить запечная індичка.
Необхідні продукти: 1 кг філе идейки, 5 зубчики часнику, 1 лимон, 1 столова ложка сухого базиліка, сіль, червоний і чорний мелений перець, 3 столові ложки оливкової олії.
Процес приготування: Філе індички промити, обсушити паперовими рушниками, проколоти в кількох місцях довгим гострим ножем. Часник нарізати на тонкі часточки, зняти цедру з лимона, половину нарізати кубиками. Шматочками часнику і лимона нашпигувати отвори в м'ясі.
Приготувати суміш із масла, лимонного соку половини лимона, солі, перцю і базиліку. Індичку залити і маринувати півгодини.
Викласти у форму для запікання, полити маринадом, закрити щільно фольгою.
Поставити в нагріту до 180 ° с духовку на 40 хв.
Потім прибрати фольгу і готувати ще 10-15 хвилин, поки не утвориться скоринка, поливаючи утворилася рідиною.
Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, лимона

Рекомендовані рецепти:

Сирний торт з персиками
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
"Крем-брюле" з сиру
Рибка по-провансальски
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Кекс "Мармурова"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: