Досить незвичайне і цікаве рішення такий дуже своєрідною бутербродной закуски для щоденного меню - наприклад, таку оригінальну закуску можна брати замість бутербродів з собою на роботу або давати дитині з собою в школу.
Для приготування страви вам необхідно буде взяти такі продукти: п'ять шматочків чорного хліба, два курячих яйця, відварених круто, один пучок свіжої зелені кропу, дві посередній морквини. попередньо відварених в шкірці до готовності, 150 г копченого м'яса, два зубчики часнику, трохи меленого імбиру, перець, сіль і три-чотири столові ложки сметани (ну або майонезу).
Приготувати три різні начинки: одну з натертої на дрібній тертці вареної моркви з додаванням дрібно нарубаного або ж пропущеного через прес часнику; другу з перемеленого за допомогою блендера копченого м'яса, яке слід гарненько поперчити; і третю з подрібнених знову ж блендером варених яєць з дрібно нарубаною зеленню кропу, туди ж додати мелений імбир і трохи чорного перцю. До кожної з начинок додати потроху сметани або майонезу. Скибочки хліба щедро намазати по черзі масою з м'яса і яєць, а зверху всю цю конструкцію обмазати морквяної сумішшю і відправити на деякий час в холодильник для того, щоб все це промокло.