Головна » Статті » Рецепти |
Капустяні оладки
Інгредієнти: - капуста свіжа - 400г (вже приготовленої) - борошно - 4 ст.л. - панірувальні сухарі - 2 ч.л. - олія - сіль - перець Приготування: Капусту нашинкувати, тушкувати поки не стане м'якою. Звертаю увагу, що 400 г мається на увазі вже тушкованої капусти. Спочатку капусти треба брати більше. Потім пропустити через м ’ ясорубку, посолити, додати спеції. Додати сухарі. Додати борошно. Рекомендую спочатку додати половину сухарів і борошна. Якщо буде необхідно додати другу половину. Отриману масу смажити, як оладки на розпеченій сковороді. Капустяні оладки їдять теплими. Можете подати їх зі сметаною. Як же я люблю швидкі в готування і смачні страви! Приємного апетиту! www.rezept-skazka.ru | |
Просмотров: 879 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |