Головна » Статті » Рецепти

Капустяні оладки
Інгредієнти:
- капуста свіжа - 400г (вже приготовленої)
- борошно - 4 ст.л.
- панірувальні сухарі - 2 ч.л.
- олія
- сіль
- перець
Приготування:
Капусту нашинкувати, тушкувати поки не стане м'якою. Звертаю увагу, що 400 г мається на увазі вже тушкованої капусти. Спочатку капусти треба брати більше.
Потім пропустити через м ’ ясорубку, посолити, додати спеції.
Додати сухарі.
Додати борошно. Рекомендую спочатку додати половину сухарів і борошна. Якщо буде необхідно додати другу половину.
Отриману масу смажити, як оладки на розпеченій сковороді.
Капустяні оладки їдять теплими. Можете подати їх зі сметаною.
Як же я люблю швидкі в готування і смачні страви!
Приємного апетиту!
www.rezept-skazka.ru
Просмотров: 811
Категория: Рецепти |
| Теги: сухарі, оладки

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
"Медова" свинина з імбиром
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Львівський сирник
Глазурований сирок "Картопля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: