Головна » Статті » Рецепти

М'ясний пиріг з помідорами і шпинатом
Такий пиріг виходить напрочуд смачним і дуже соковитим, так як м'ясний фарш для начинки перед цим не піддається ніякої тепловій обробці і додається просто сирим, тому для того, щоб начинка добре і повністю пропеклась, її необхідно накладати досить тонким шаром і запікати до тих пір, поки фарш не буде повністю готовий.

Необхідні продукти: для тіста - 150 мілілітрів молока, 200 грамів пшеничного борошна, чотири грами сухих дріжджів, одна чайна ложка цукру і половинка чайної ложки солі; для начинки - 450 грамів яловичого фаршу, два великих помідори, три пучки шпинату, одна велика ріпчаста цибулина, два яйця, два зубчики часнику, 50 грамів вершкового масла і дві столові ложки панірувальних сухарів.

Пшеничне борошно потрібно змішати з дріжджами, сіллю і цукром, влити тепле молоко і замісити з усього цього тісто, яке потрібно на деякий час залишити, накривши миску харчовою плівкою. Коли тісто в два рази збільшиться обсягом, обім'яти його, розкачати тонким прямокутним пластом і викласти на застелений папером для випічки деко.
Ріпчасту цибулину і часник слід почистити і подрібнити, а потім обсмажити на вершковому маслі, після чого додати в сковороду дрібно порізаний шпинат і тушкувати протягом 5-8 хвилин. Ще гарячу суміш шпинату з часником і цибулею змішати з фаршем, додати сухарі, сіль і перець за смаком, яйця і ретельно перемішати.
Підготовлену начинку викласти на тісто, а зверху на неї викласти нарізані тонкими кружальцями помідори. Тісто по краях загорнути, щоб вийшли бортики.
Випікати пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці близько години.
Просмотров: 661
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, два

Рекомендовані рецепти:

Вафлі вершкові
Печиво "Новорічна суміш"
Буженина в тесті
Торт "Мурашник"
Хачапурі
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: