Головна » Статті » Рецепти

Парова буженина
Таку буженину на пару дуже зручно готувати в тому випадку, якщо не є духовки і немає можливості запекти м'ясо. Якщо використовується пісне м'ясо, то вийде дієтичний варіант страви.

Необхідні продукти: 700 грамів м'яса (свинини, яловичини, індички), одна чайна ложка солодкої паприки, одна чайна ложка меленого коріандру, одна чайна ложки суміші французьких трав, одна столова ложка рослинної олії, сіль.

Всі необхідні для приготуванні спеції потрібно змішати з рослинним маслом. Відповідний шматок м'яса слід натерти добре сіллю, а також суміш з масла і приправ, після чого залишити його в холодильнику на ніч для того, щоб м'ясо добре просочилося. Якщо ж часу на це немає, то просто необхідно збільшити кількість солі. Крім цього м'ясо можна нашпигувати шматочками часнику.
Пароварку потрібно заповнити водою, яку треба довести до кипіння. Шматок м'яса покласти в друшляк і закрити кришкою, після чого готувати м'ясо на пару протягом 50-60 хвилин при невеликому вогні. Потім м'ясо перевернути на іншу сторону і продовжувати готувати ще близько 20 хвилин.
Готове м'ясо остудити.
Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Гречана каша з тофу
Яблучний пиріг з штрейзеля
Торт "Посмішка негра"
Вишневий штрудель з сиром
Тарт з шоколадним мусом
Салат з авокадо і свіжих печериць
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: