Замариновані таким незвичайним чином грибочки виходити пікантними і гострими на смак, з'їдаються вони напрочуд швидко, хоча також можуть зберігається протягом тижня в холодильнику, але тільки щільно закритими кришкою.
Складові: один кілограм коричневих печериць (бажано вибрати грибочки маленького розміру або ж розрізати їх навпіл), чотири столові ложки натурального меду, чотири столові ложки оливкової олії, 10-12 зубчиків часнику (краще молодий м'який часник), чотири гілочки чебрецю, одна чайна ложка меленого чилі, чотири столові ложки бальзамічного оцту, а також 400 мл курячого бульйону.
Якщо гриби чисті, то достатньо буде злегка протерти їх, в іншому ж випадку печериці слід промити і потім повністю просушити; ніжки грибів підрізати. Часник очистити і подрібнити. Оливкова олія необхідно розігріти в сотейнику і обсмажувати в ньому печериці протягом 5-10 хвилин, а потім додати до грибочкам чебрець (цілими гілочками), подрібнений часник і готувати ще пару хвилин. Далі додати мед, чилі і бальзамічний оцет, все перемішати і залити бульйоном, після чого гасити на невеликому вогні близько п'яти хвилин. Зняти з вогню і залишити остигати, при цьому не виймаючи гриби з гарячого маринаду.