Головна » Статті » Рецепти

Печериці, замариновані з чилі і медом
Замариновані таким незвичайним чином грибочки виходити пікантними і гострими на смак, з'їдаються вони напрочуд швидко, хоча також можуть зберігається протягом тижня в холодильнику, але тільки щільно закритими кришкою.

Складові: один кілограм коричневих печериць (бажано вибрати грибочки маленького розміру або ж розрізати їх навпіл), чотири столові ложки натурального меду, чотири столові ложки оливкової олії, 10-12 зубчиків часнику (краще молодий м'який часник), чотири гілочки чебрецю, одна чайна ложка меленого чилі, чотири столові ложки бальзамічного оцту, а також 400 мл курячого бульйону.

Якщо гриби чисті, то достатньо буде злегка протерти їх, в іншому ж випадку печериці слід промити і потім повністю просушити; ніжки грибів підрізати. Часник очистити і подрібнити.
Оливкова олія необхідно розігріти в сотейнику і обсмажувати в ньому печериці протягом 5-10 хвилин, а потім додати до грибочкам чебрець (цілими гілочками), подрібнений часник і готувати ще пару хвилин. Далі додати мед, чилі і бальзамічний оцет, все перемішати і залити бульйоном, після чого гасити на невеликому вогні близько п'яти хвилин. Зняти з вогню і залишити остигати, при цьому не виймаючи гриби з гарячого маринаду.
Просмотров: 649
Категория: Рецепти |
| Теги: чотири, печериці

Рекомендовані рецепти:

Порційна шарлотка
Кекси з чорницею і брусницею
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Куряче суфле "Ніжність"
Манник
Яблучний-вишневий соложеник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: