Такий дивно красивий і ошатний завдяки поєднанню в ньому білого кольору з темними шоколадними вкрапленнями пиріг, названий завдяки своїй незвичайній забарвленням, приготований на основі сиру і з додаванням шоколаду, виходить дуже смачним і дуже сподобається всім, а в основному дітям, для яких він буде ще і дуже корисний із-за наявності великої кількості сиру.
Для приготування творожника вам знадобиться: 800 грамів сиру, дві столові ложки вершкового масла, три чверті склянки цукрового піску, три столові ложки манки, три курячих яйця, три столові ложки крохмалю, один пакетик ванільного цукру, невелика щіпка солі, одна столова ложка какао-порошку, дві столові ложки борошна, а крім цього 50 грамів білого і 20 грамів темного шоколаду і дві столові ложки вершків для прикраси.
З допомогою блендера збити сир разом з цукром і ванільним цукром, додати до маси яєчні жовтки, манку, крохмаль і вершкове масло, ретельно все це розмішати. Потім акуратно вмішати а цю масу збиті до стійкої піни білки з додаванням солі. Приблизно три столові ложки отриманої суміші відокремити і змішати з какао і борошном, після чого зліпити невеликі кульки і сердечка. Прямокутну форму для кексу застелити пергаментом і потроху викладати в неї сирну суміш, одночасно розкладаючи кульки з темного тіста, причому робити це слід не рівномірно. Випікати творожник близько 45 хвилин при 180 градусах. Готовий творожник покрити зверху глазур'ю з розтопленого білого шоколаду з вершками і прикрасити цятками розтопленого темного шоколаду.
|