Якщо вам подобається смак пончиків, пропоную один цікавий рецепт - пончики з яблуками. Рецепт простий, але він більше годиться для дорослих, тобто самі пончики можна буде їсти виключно дорослим, оскільки тут є спиртне. Якщо спиртне не додавати - пончики можна буде давати діткам! Як готувати і що знадобиться: яблука великі кислі, борошна 250 - 260 грам, столова ложка рослинного масла, 250 мл пива і столову ложку "Кальвадос", плюс три курячих яйця. Цукор в тісто додайте за смаком, ну а готові пончики потрібно посипати цукровою пудрою.
Спочатку потрібно приготувати тісто, воно виходить досить щільним. Яблука чистимо від шкірки, серединку наскрізь вирізаємо і вже самі яблучка нарізаємо кільцями. Тісто трохи охолоджуємо, по одному яблучного колечку занурюємо, відразу яблучко в тесті в розігріте масло і викладаємо до красивої золотистої скоринки смажимо. Цукровою пудрою присипаємо, їмо теплими. Як бачите, соду і розпушувач не потрібні, пиво розпушує тісто.