Головна » Статті » Рецепти

Куряче філе з грибами, горіхами і пастою
Спочатку це був салат, але його можна перетворити на повноцінне гаряче блюдо.

Інгредієнти: маленька баночка печериць, 500 грам курячого філе, половина склянки подрібнених волоських горіхів, два солодких болгарських перцю, 500 грам макаронів, рослинне масло, сіль і перець, спеції за смаком.

Макарони відварюємо в підсоленій воді. Можна в воду додати спеції - розмарин або чебрець (якщо любите). Поки варяться макарони, в сковорідці розігріваємо трохи масла, обсмажуємо нарізане невеликими шматочками куряче філе. Коли м'ясо побіліє, додаємо гриби (їх потрібно нарізати пластинами) і шматочки болгарського перцю. Солимо і перчимо за смаком, тушкуємо на слабкому вогні до готовності. По часу - хвилин десять.
М'ясо нехай гаситься, а ви стежите за макаронами щоб вони не переварилися. Нехай краще будуть злегка недовареними. Відкидаємо готові макарони на друшляк, даємо стекти воді і додаємо до готового курячого філе з грибами. Посипаємо горіхами, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин п'ять.
Якщо любите їжу погостріше - додайте одну-дві столові ложки соєвого соусу.
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, макарони

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Пиріг лимонно-медовий
Готуємо чапаті
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Яблучна коврижка
Шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: