Головна » Статті » Рецепти

Ажурні млинці
Інгредієнти:
Кефір - 0,5 л
Молоко - 1 склянка
Яйце куряче (свіже) - 1-2 шт
Борошно пшеничне - 1,5 склянку
цукор-пісок - 1 ст. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Сода (харчова) - 1 ч. л.
Олія (для випікання)
Приготування:
У каструлю налити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
Додаємо яйце (якщо велике - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було комочков.Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!).
Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже "зварена\
Просмотров: 671
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці, тісто

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Сирний пиріг з полуницею
Торт "Медовик"
Геркулесові смужки з сухофруктами
Сирна "самса" з грибами
"Медова" свинина з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: