Головна » Статті » Рецепти |
Ажурні млинці
Інгредієнти: Кефір - 0,5 л Молоко - 1 склянка Яйце куряче (свіже) - 1-2 шт Борошно пшеничне - 1,5 склянку цукор-пісок - 1 ст. л. Сіль - 0,5 ч. л. Сода (харчова) - 1 ч. л. Олія (для випікання) Приготування: У каструлю налити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим). Додаємо яйце (якщо велике - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо. Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було комочков.Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!). Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже "зварена\ | |
Просмотров: 975 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |