Головна » Статті » Рецепти

Вершково-медові цукерки

Домашні смачні цукерки, нагадують одночасно і тягучки, і мороженое.Необходимые продукти: 200 мл молока, 200 гр цукрової пудри, 2 столові ложки вершкового масла, 3 столові ложки меду, 1 столова ложка рослинного масла (для змазування), ваніль на кінчику ножа, щіпка солі.
Процес приготування: нагріти в каструлі молоко з крихітною дрібкою солі, додати вершкове масло, цукрову пудру, мед, ваніль. Нагрівати до повного розчинення, але кипіння не допускати.
Тримати на вогні 15 хвилин, постійно розмішуючи, пуття суміш не стане густою, придбавши блідий карамельний колір.
Змастити пластикові форми, що залишилися від магазинних цукерок в коробках або маленькі формочки для льоду рослинним маслом. Викласти у них ложечкою масу і відправити в морозилку застигати.
Викласти на блюдо, потримавши 10 хвилин при кімнатній температурі, цукерки легко вислизають з формочок. Зберігати в холодильнику. Хоча довго вони не живуть! З'їдаються моментально!

Просмотров: 886
Категория: Рецепти |
| Теги: цукерки, масло

Рекомендовані рецепти:

Рублене тісто
Готуємо сушіння
М'ясний террін з помідорами і сиром
Голландський салат з оселедцем
Медовий пиріг на швидку руку
Шоколадний торт-бізі
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: