Цікавий рецепт, з серії, що ще смачного на святковий стіл можна приготувати з курячого филе.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 8 картоплин, 4 смужки бекону, 200 гр твердого сиру, 2 зубчики часнику, півсклянки білого сухого вина, 1 столова ложка соєвого соусу, сушені спеції - базилік, коріандр, кріп, сіль, чорний і червоний мелений перець, олія для смаження. Процес приготування: змішати соєвий соус, вино, подрібнений часник, сіль, перець і спеції. Кожне філе розрізати уздовж, відбити і занурити в маринад на півгодини. Сир натерти на крупній тертці. Розкласти на тарілці філе. Зверху - бекон і сир. Туго скрутити в трубочку і стягнути бавовняними нитками. Обсмажити на сковороді з усіх боків і поставити в нагріту до 180 ° с духовку на 15-20 хв, налив склянку окропу в форму для запікання. Картоплю розрізати на 4 частини, відварити в підсоленій воді, через 5 хвилин до готовності рулетиків теж підрум'янити в духовці. Зняти нитки з рулетів, розрізати гострим ножем на скибочки, гарнірувати картоплею.
|