Головна » Статті » Рецепти |
Сирники
![]() Сирники 2-4 порції 500 р. (2 пачки) сиру 1 яйце 4 ст.л. цукру (без гірки) 1/4 ч.л. солі 3 ст.л. борошна + ще трохи борошна для присипки у мисці Змішайте сир, яйце, цукор і сіль, і ретельно перемішайте до однорідності. Потім додайте борошно, по одній столовій ложці, кожен раз вимішуючи сирну масу і уважно спостерігаючи за її консистенцією - можливо, вам вистачить і двох ложок. Просійте трохи борошна в тарілку, і, зачерпує за невеликий пригорщі сирного тіста за раз, формуйте руками невеликий кульку, а потім “покатайте” його в тарілці, щоб він з усіх боків накрився борошном. Струсіть зайве борошно, трохи натисніть зверху (без фанатизму - на сковороді сирник стане тонше), і обсмажуйте на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла. Довівши сирники до рум ’ яного кольору з одного боку, акуратно переверніть і обсмажте з іншого, а потім подавайте зі сметаною і/або варенням, і обов'язково - чаєм. | |
Просмотров: 988 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |