З консервованого тунця можна швидко приготувати смачний салатик, який особливо смачно подавати на зерновому або чорному (бородінському) хлібі, акуратно поклавши на тонко нарізані пластинки свіжих помідорів і листя салату. Такі апетитні бутерброди прикрасять святковий стол.Необходимые продукти: 1 банку "Тунець, консервований у власному соку", 3 курячих яйця, маленька салатна цибулина, невеликий корінь і зелень селери, по столовій ложці гострої гірчиці і огіркового розсолу (від маринованих огірків), майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: викласти рибу з банки, розім'яти виделкою ретельно в однорідне пюре. Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками, також дуже дрібно порізати і цибулину. Корінь селери натерти на дрібній тертці, зелень нашаткувати дрібніші. Всі підготовлені компоненти салату змішати, заправити розсолом, гірчицею і майонезом. Поперчити і відкоригувати сіль.
|