Головна » Статті » Рецепти

Пікантний тунець
З консервованого тунця можна швидко приготувати смачний салатик, який особливо смачно подавати на зерновому або чорному (бородінському) хлібі, акуратно поклавши на тонко нарізані пластинки свіжих помідорів і листя салату. Такі апетитні бутерброди прикрасять святковий стол.Необходимые продукти: 1 банку "Тунець, консервований у власному соку", 3 курячих яйця, маленька салатна цибулина, невеликий корінь і зелень селери, по столовій ложці гострої гірчиці і огіркового розсолу (від маринованих огірків), майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: викласти рибу з банки, розім'яти виделкою ретельно в однорідне пюре. Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками, також дуже дрібно порізати і цибулину.
Корінь селери натерти на дрібній тертці, зелень нашаткувати дрібніші.
Всі підготовлені компоненти салату змішати, заправити розсолом, гірчицею і майонезом. Поперчити і відкоригувати сіль.
Просмотров: 547
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, яйця

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Закуска з курячого філе
Закуска "Морське чудо"
Пиріг-галета з журавлиною
Райдужні меренги
Французький картопляний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: