Знайшла дивно простий рецепт приготування печінкового паштету. Зазвичай всі інгредієнти для паштету окремо обсмажуються і потім в одну ємність перекладаються і подрібнюються блендером. Я наприклад тільки й готувала до сьогоднішнього дня печінковий паштет.)) Смачно, хоча і утомливо, потім посуду мити багато. У цьому ж рецепті всі інгредієнти закладаються відразу в ємність кухонного комбайна (або в ємність блендера), подрібнити і потім всю цю рідку масу запікати, розлив її по невеликих формочках. Запікати в духовці, формочки фольгою закрити, дати охолонути в духовці і охолоджувати в холодильнику ніч, потім можна їсти. Виходить дуже смачна закуска! Паштет неймовірно ніжний, витончений смак.
Інгредієнти: печінка куряча або яловича (але з курячої смачніше), сирі яйця, шматочок хліба, вершки, цибуля ріпчаста, сіль, часник і шматочок масла (зверху залити розтопленим маслом вже охолоджений паштет). Як бачите, інгредієнти ті ж самі, що і для звичайного паштету, просто спосіб готування трохи інший.