Головна » Статті » Рецепти

М'ясне рагу по-аргентинськи
В одному з фільмів фігурувало м'ясо по-аргентинськи. Не знаю, як його готувати, але ось є рецепт відмінного рагу з південноамериканським калоритом.Продукты: 350 г яловичого фаршу, 250 г копчених сардельок, 250 г тонких мисливських сосисок, 250 варено-копченої ковбаси, 2 ріпчасті цибулини, 1 зубчик часнику, 1 яйце, півсклянки крихт білого хліба, 300 г білої і червоної консервованої квасолі, 400 г очищених томатів у власному соку,
2 перчика чилі, пучок кінзи, кукурудзяна олія, сіль.
Приготування: 1 цибулину, 1 перчик чилі і часник подрібнити і змішати з фаршем, додавши яйце і хлібних крихт. Посолити і добре вимісити.
Зліпити кульки з волоський горіх. Прибрати в холодильник
Для соусу залишилася цибулину і чилі нарізати тонкими півкільцями, обсмажити в олії,5-7 хв.
Додати томати, прогріти 5 хв.
З'єднати з квасолею, перемішати, вимкнути вогонь.
Всі ковбасні вироби порізати на кружечки товщиною 1 див.
В глибокому сотейнику в киплячому маслі 7-10 хв смажити м'ясні кульки, 5-7 хв.
Додати ковбасні вироби, акуратно розмішуючи, готувати 10 хв.
Влити соус, перемішати, тушкувати 5 хв.
Нагрівання прибрати і посипати нарізаною кінзою.
Просмотров: 655
Категория: Рецепти |
| Теги: Чилі

Рекомендовані рецепти:

Кекс "селянські"
Прісне тісто листкове
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Горіхово-яблучний кекс
Львівський сирник
Рублене тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: