Головна » Статті » Рецепти |
М'ясне рагу по-аргентинськи
В одному з фільмів фігурувало м'ясо по-аргентинськи. Не знаю, як його готувати, але ось є рецепт відмінного рагу з південноамериканським калоритом.Продукты: 350 г яловичого фаршу, 250 г копчених сардельок, 250 г тонких мисливських сосисок, 250 варено-копченої ковбаси, 2 ріпчасті цибулини, 1 зубчик часнику, 1 яйце, півсклянки крихт білого хліба, 300 г білої і червоної консервованої квасолі, 400 г очищених томатів у власному соку, 2 перчика чилі, пучок кінзи, кукурудзяна олія, сіль. Приготування: 1 цибулину, 1 перчик чилі і часник подрібнити і змішати з фаршем, додавши яйце і хлібних крихт. Посолити і добре вимісити. Зліпити кульки з волоський горіх. Прибрати в холодильник Для соусу залишилася цибулину і чилі нарізати тонкими півкільцями, обсмажити в олії,5-7 хв. Додати томати, прогріти 5 хв. З'єднати з квасолею, перемішати, вимкнути вогонь. Всі ковбасні вироби порізати на кружечки товщиною 1 див. В глибокому сотейнику в киплячому маслі 7-10 хв смажити м'ясні кульки, 5-7 хв. Додати ковбасні вироби, акуратно розмішуючи, готувати 10 хв. Влити соус, перемішати, тушкувати 5 хв. Нагрівання прибрати і посипати нарізаною кінзою. | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |