Головна » Статті » Рецепти

М'ясо під картопляної "шубою"
Соковите м'ясо готується разом з гарніром. Запечена в сметанному соусі виходить ніжним і вкусным.Необходимые продукти: півтора-два кг м'яса без кісток, будь-який на вибір - яловичина, свинина, телятина, курятина, 2 кг картоплі, 3 великі цибулини,
2 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки пшеничного борошна, півсклянки сметани, жменя зелені петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування: м'ясо нарізати невеликими шматками. Цибулю порізати дрібними кубиками.
Розігріти сковороду, налити масло, як розжариться - обсмажити м'ясо до скоринки, додати цибулю, посолити і поперчити, все смажити 5 хвилин.
Розкласти м'ясо в жароміцної форми для запікання.
Картоплю нарізати тонкими кружальцями, варити в підсоленій воді 10 хвилин, воду злити. Викласти картоплю на м'ясний шар.
У масло, де смажилося м'ясо з цибулею, влити півсклянки води з розбовтаною борошном, довести до кипіння, додати сметану, розмішати. Полити соусом поверх картоплі.
Посолити і поперчити. Поставити в нагріту до 180 ° с духовку на півгодини.
Подавати, щедро посипавши нарізаною зеленню.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: півсклянки, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Рецепт "Хрусткого" салату
Цибульні булочки
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Булочки "Варенки"
Салат "Червоний"
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: