Головна » Статті » Рецепти |
М'ясо під картопляної "шубою"
Соковите м'ясо готується разом з гарніром. Запечена в сметанному соусі виходить ніжним і вкусным.Необходимые продукти: півтора-два кг м'яса без кісток, будь-який на вибір - яловичина, свинина, телятина, курятина, 2 кг картоплі, 3 великі цибулини, 2 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки пшеничного борошна, півсклянки сметани, жменя зелені петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: м'ясо нарізати невеликими шматками. Цибулю порізати дрібними кубиками. Розігріти сковороду, налити масло, як розжариться - обсмажити м'ясо до скоринки, додати цибулю, посолити і поперчити, все смажити 5 хвилин. Розкласти м'ясо в жароміцної форми для запікання. Картоплю нарізати тонкими кружальцями, варити в підсоленій воді 10 хвилин, воду злити. Викласти картоплю на м'ясний шар. У масло, де смажилося м'ясо з цибулею, влити півсклянки води з розбовтаною борошном, довести до кипіння, додати сметану, розмішати. Полити соусом поверх картоплі. Посолити і поперчити. Поставити в нагріту до 180 ° с духовку на півгодини. Подавати, щедро посипавши нарізаною зеленню. | |
Просмотров: 659 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |