Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з хліба
Хліб для такої запіканки краще використовувати чорний з горіхами і родзинками і злегка солодкуватим присмаком - саме це і додасть такий запіканці незвичайний і чудовий смак, хоча можна, звичайно, взяти і будь-який інший хліб, навіть білий.

Необхідні продукти: приблизно 10-12 середніх розмірів скибочок хліба, 50 грамів вершкового масла, 100 г шинки, печериці, ріпчаста цибулина, майонез і кетчуп, 50-70 грамів твердого сиру, два сирих яйця, молоко, а також олію.

Печериці і ріпчасту цибулину слід дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до готовності, в кінці смаження додати до них одну столову ложку майонезу. Хліб порізати невеликими кубиками, шинку нарізати соломкою. На розтопленому вершковому маслі обсмажити шматочки хліба, а потім додати також і шинку. Твердий сир потрібно натерти на середній або великій тертці.
Змішати обсмажену шинку і хліб з обсмаженими грибами і цибулею, додати до суміші ще одну столову ложку майонезу і також столову ложку кетчупу. В підходящу і не надто велику жароміцну форму потрібно викласти половину цієї суміші і щедро посипати тертим сиром, після чого викласти решту суміші і залити збитими з молоком яйцями. Зверху запіканку знову посипати сиром і відправити в гарячу духовку хвилин на 20 або 25.
Просмотров: 1038
Категория: Рецепти |
| Теги: ложку, хліб

Рекомендовані рецепти:

Вершково-медові цукерки
Омлет з сиром
Простий домашній рецепт шарлотки
Пиріг з бринзою та руколою
Шашлик на маївку з свинини
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: