Головна » Статті » Рецепти

З фаршу ковбаски, загорнуті в цукіні
Красиве блюдо, як варіант, що цікавого можна приготувати з котлетного фаршу. Необхідні продукти: 500 г м'ясного фаршу (яловичого або телячого), 2 ріпчасті цибулини, 4 зубчики часнику, 1 яйце, 2 кабачка цукіні, рафінована соняшникова олія для смаження, сіль, перець мелений: чорний і червоний.
Процес приготування:
Дуже дрібно порізати цибулю кубиками, часник пропустити через прес.
Змішати з фаршем, додати яйце, посолити і поперчити.
Фарш перешивати мінімум 5 хвилин в однорідну масу, відбити кілька разів від стіл. З фаршу сформувати невеликі ковбаски.
Добре нагріти масло в сковороді, обсмажити ковбаски рівномірно з усіх боків.
Витягнути. Нарізати уздовж цукіні тонкими пластинками. Обсмажити на сковороді-гриль до м'якості.
Кожну ковбаску загорнути у смужку кабачка. При необхідності скріпити зубочисткою. Викласти у форму для запікання, застелену фольгою. Полити після смаження маслом.
Поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 20 хв.
Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: цукіні, фаршу

Рекомендовані рецепти:

Вишневий штрудель з сиром
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Апельсинові мафіни
Шарлотка з мандаринами
Налисники на молоці
Картопля в паприці (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: