Головна » Статті » Рецепти |
З фаршу ковбаски, загорнуті в цукіні
Красиве блюдо, як варіант, що цікавого можна приготувати з котлетного фаршу. Необхідні продукти: 500 г м'ясного фаршу (яловичого або телячого), 2 ріпчасті цибулини, 4 зубчики часнику, 1 яйце, 2 кабачка цукіні, рафінована соняшникова олія для смаження, сіль, перець мелений: чорний і червоний. Процес приготування: Дуже дрібно порізати цибулю кубиками, часник пропустити через прес. Змішати з фаршем, додати яйце, посолити і поперчити. Фарш перешивати мінімум 5 хвилин в однорідну масу, відбити кілька разів від стіл. З фаршу сформувати невеликі ковбаски. Добре нагріти масло в сковороді, обсмажити ковбаски рівномірно з усіх боків. Витягнути. Нарізати уздовж цукіні тонкими пластинками. Обсмажити на сковороді-гриль до м'якості. Кожну ковбаску загорнути у смужку кабачка. При необхідності скріпити зубочисткою. Викласти у форму для запікання, застелену фольгою. Полити після смаження маслом. Поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 20 хв. | |
Просмотров: 660 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |