Головна » Статті » Рецепти

Гарбузово-яблучна каша з медом
Пропоную ще один варіант приготування смачної і корисної каші з гарбузом. На цей раз гарбуз вдало доповнюють яблучка.

Інгредієнти: 200 грам круглозерного рису, 200 г очищеної гарбуза, два яблука, дві столові ложки меду, 50 грам вершкового масла, вода або молоко (або навпіл).

Рис промити в декількох водах, потім залити чистою водою (приблизно дві частини води або молока на одну частину рису). Поставити на середній вогонь, варити під кришкою поки рис не збільшиться вдвічі.

Поки вариться рис, натерти на крупній тертці очищені від шкірки яблука, очищену гарбуз. Коли рис розвариться, додати яблука і гарбуз, періодично помішуючи варити на слабкому вогні до готовності. У готову кашу покласти мед, вершкове масло, розмішати і щільно накрити кришкою. Укутати кашу в ковдри і дати постояти з півгодини. Потім розкласти по тарілках і можна подавати, поклавши зверху шматочок масла.
Можна прикрасити кашу консервованими персиками або абрикосами - вийде дуже красиво і смачно.
Просмотров: 1125
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: рис, гарбуз

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "сонечка"
Імбирний чай
Запіканка з гарбуза і сиру
Відкритий пиріг з персиками
Торт "Медовик"
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: