Головна » Статті » Рецепти |
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Один із самих смачних бісквітів - мигдальний - хочу запропонувати вам приготувати. Хотите, на свята, хочете - в будні, просто порадувати себе і близьких. Бісквіт цей відмінно підходить для рулетів, так як пластичний, неломкий і соковитий. Що стосується начинки, то спочатку я хотіла використовувати звичайний ганаш з вершків і шоколаду, але потім вибрала ще один шоколадний крем - заварний, він набагато менш калорійний, хоча і приготувати його трохи складніше. В принципі, це теж ганаш - тільки на основі заварного крему. Сподіваюся, багато з вас можуть дозволити собі цей рулет, на відміну від звичайних, з вершками або масляним кремом. Для бісквіту: 2 яйця 2 білка 20г масла 20г борошна 50г меленого мигдалю 50г цукрової пудри або дрібного цукру Для крему: 2 жовтки 200мл молока 20г цукрової пудри 20г цукру 20г борошна 40г шоколаду Для прикраси: 50г масла 50г шоколаду Для бісквіту збийте жовток і одне яйце з мигдалем і цукровою пудрою в світлу пухку масу. Розтопіть масло і остудіть. Тепер додайте в отриману масу борошно просіяне борошно, акуратно перемішайте. Збийте три білка в стійку піну і змішайте з мигдальною масою. вийшло тісто додайте масло і акуратно перемешайте.Размажьте на деку, выстеленном папером для випічки (30 на 40см) і випікайте 12 хвилин при 200С. Дістаньте і скрутіть рулетом разом з папером. Остудіть. Поки остигає, зробіть крем: жовтки розітріть з пудрою і борошном. Молоко закип'ятіть з цукром, зніміть з вогню, зачекайте поки кипіння припиниться і влийте в жовтки, енергійно перемішуючи. Перелийте суміш назад в каструлю і варіть на повільному вогні при помішуванні до загустіння. Обережно, чи не перегріти! У гарячий крем додайте шматочки шоколаду і розмішайте. Повинна вийти гладка маса. Вона блищить і дуже рівна, остудіть її в невеликій посудині, накривши плівкою. Розгорніть рулет, намажте кремом. Поверніть назад з допомогою паперу. Поставте в холодильник на годину або більше. Порубайте шоколад. Полийте рулет глазур'ю з растопленных разом масла і шоколаду. Готово! Перекладіть на блюдо. Ірина Чадеева | |
Просмотров: 823 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |