Блюдо дуже смачне і корисне. Овочі можна підбирати по сезону і в залежності від того, наскільки ситним ви хочете отримати рагу. Якщо воно буде виступати як самостійне блюдо, можна додати картоплю, якщо для нього готується гарнір, то досить легких овочів. Інгредієнти: 700 г філе індички (можна обрізати м'ясо з стегна), два солодких болгарських перцю, три цибулини, дві часточки часнику, дві столові ложки томатної пасти або помідори, 150 грам сметани, чайна ложка меленої паприки, сіль і чорний мелений перець за смаком, рослинна олія.
Перець нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю і часник дрібно рубаємо. М'ясо індички ріжемо невеликими шматочками і кладемо в сковорідку з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо на сильному вогні до рум'яного кольору.
Перекладаємо м'ясо на тарілку, і в тому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник до прозорості. По часу це приблизно п'ять хвилин. Додаємо шматочки болгарського перцю і смажимо ще хвилин п'ять. Потім кладемо томатну пасту або помідори і смажимо 1-5 хвилин (для помідор-п'ять хвилин, для пасти - хвилина).
Повертаємо в сковорідку м'ясо індички, вливаємо воду, щоб вона покрила вміст, солимо і перчимо за смаком і тушкуємо під кришкою півгодини. За п'ять хвилин до готовності кладемо сметану. Подаємо з гарніром.