Головна » Статті » Рецепти

Морквяно-апельсиновий пиріг
Ароматний морквяно-апельсиновий пиріг потішить приємним смаком корисної начинки.Необходимые продукти: 1 кг моркви, 4 яйця, півтори склянки 35%-них вершків, склянка борошна, 100 гр вершкового масла, півсклянки цукру, 1 апельсин, щіпка соки.
Процес приготування: моркву почистити, відварити на пару 30 хвилин. Або припустити до м'якості в невеликій кількості води.
Натерти цедру з апельсина і віджати сік.
2/3 від усього масла порубати ножем з борошном, вливаючи порціями 3 столові ложки крижаної води, замісити круте тісто.
Форму для випічки трохи змастити маслом, викласти тісто, рівномірно розподіляючи пальцями. Наколоти виделкою і поставити на півгодини в холодильник.
Готову моркву подрібнити в блендері, викласти в миску, влити апельсиновий сік.
Яйця міксером збивати з цукром, не зупиняючись, влити вершки.
Ввести яєчно-вершкову масу в морквяне пюре, додавши апельсинову цедру. Акуратно перемішати.
Форму з тестом витягнути з холодильника, розкласти морквяну масу, зверху розподілити маленькими шматочками вершкове масло.
Піч півгодини в розігрітій до 180°С духовці.
Просмотров: 949
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: пиріг

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
Печенюшки "Міні"
Шоколадна баба (рецепт)
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Бутерброди "сонечка"
Бразильський сирний хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: