Головна » Статті » Рецепти |
Морквяно-апельсиновий пиріг
Ароматний морквяно-апельсиновий пиріг потішить приємним смаком корисної начинки.Необходимые продукти: 1 кг моркви, 4 яйця, півтори склянки 35%-них вершків, склянка борошна, 100 гр вершкового масла, півсклянки цукру, 1 апельсин, щіпка соки. Процес приготування: моркву почистити, відварити на пару 30 хвилин. Або припустити до м'якості в невеликій кількості води. Натерти цедру з апельсина і віджати сік. 2/3 від усього масла порубати ножем з борошном, вливаючи порціями 3 столові ложки крижаної води, замісити круте тісто. Форму для випічки трохи змастити маслом, викласти тісто, рівномірно розподіляючи пальцями. Наколоти виделкою і поставити на півгодини в холодильник. Готову моркву подрібнити в блендері, викласти в миску, влити апельсиновий сік. Яйця міксером збивати з цукром, не зупиняючись, влити вершки. Ввести яєчно-вершкову масу в морквяне пюре, додавши апельсинову цедру. Акуратно перемішати. Форму з тестом витягнути з холодильника, розкласти морквяну масу, зверху розподілити маленькими шматочками вершкове масло. Піч півгодини в розігрітій до 180°С духовці. | |
Просмотров: 1013 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 3 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |