Головна » Статті » Рецепти

Апельсинові мафіни
Інгредієнти:
Борошно - 275 мл
Яйце - 2 шт.
Цукор - 150 мл
Апельсин (цедра+сік) - 1 шт.
Масло вершкове - 100 г
Розпушувач тесту - 1,5 ч.л.
Шоколадні чіпси (термостійкі шоколадні краплі) - за смаком
Для глазурі
Цукрова пудра - 150 мл
Сік (вода) - 1-1,5 ч.л.
Збити яйця і цукор до біло пишною піни. Масло розтопити і остудити.
Натерти цедру апельсина, і витиснути з нього сік (приблизно 80-100 мл).
З'єднати масло, яйця і сік, перемішати. В окрему миску просіяти борошно і розпушувач, додати цедру, шоколадні чіпси.
Влити яично-масляну масу в борошно, акуратно перемішати.
Заповнити форми на 3/4 частини тестом.
Випікати в попередньо нагрітій духовці (200) близько 15-20 хвилин. Готовність перевірити дерев соломинкою.
Для глазурі з'єднати цукрову пудру з соком або водою, і ретельно перемішати (густоту можна регулювати шляхом додавання цукрової пудри або соку).
Мафіни остудити, покрити глазур'ю.
Просмотров: 1227
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколадні, масло, борошно

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Картопля з овочами, запечений у вершках
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Глазурований сирок "Картопля"
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: