Головна » Статті » Рецепти |
Апельсинові мафіни
Інгредієнти: Борошно - 275 мл Яйце - 2 шт. Цукор - 150 мл Апельсин (цедра+сік) - 1 шт. Масло вершкове - 100 г Розпушувач тесту - 1,5 ч.л. Шоколадні чіпси (термостійкі шоколадні краплі) - за смаком Для глазурі Цукрова пудра - 150 мл Сік (вода) - 1-1,5 ч.л. Збити яйця і цукор до біло пишною піни. Масло розтопити і остудити. Натерти цедру апельсина, і витиснути з нього сік (приблизно 80-100 мл). З'єднати масло, яйця і сік, перемішати. В окрему миску просіяти борошно і розпушувач, додати цедру, шоколадні чіпси. Влити яично-масляну масу в борошно, акуратно перемішати. Заповнити форми на 3/4 частини тестом. Випікати в попередньо нагрітій духовці (200) близько 15-20 хвилин. Готовність перевірити дерев соломинкою. Для глазурі з'єднати цукрову пудру з соком або водою, і ретельно перемішати (густоту можна регулювати шляхом додавання цукрової пудри або соку). Мафіни остудити, покрити глазур'ю. | |
Просмотров: 1227 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |