Головна » Статті » Рецепти

Гарбузовий суп-пюре з фрикадельками
Корисний і смачний супчик, густий і насичений, але не важкий. Влітку в нього можна додавати різні овочі - кабачки, болгарський перець, а взимку готувати з гарбуза.

Інгредієнти: 750 грам гарбуза, одна цибулина, 250 г яловичини, 50 мл молока, 100 мл вершків (жирність 20%), одне яйце, сіль і чорний мелений перець за смаком, рослинна олія.

Гарбуз треба очистити від шкірки і видалити волокнисту серединку з насінням. М'якоть нарізати шматочками, запекти в духовці до м'якості або згасити в каструльці.
Цибулю нарізати півкільцями, злегка обсмажити в олії. Готову гарбуз разом з цибулею завантажити в блендер і пюрировать до однорідного стану. За смаком посолити, поперчити, перелити в каструлю з товстим дном.

З яловичини зробити фарш вбити яйце, додати сіль і перець за смаком. Вимісити фарш, додати в нього молоко і ще раз добре вимішати. Зробити з фаршу невеликі фрикадельки. У каструлю влити склянку води, довести до кипіння, опустити фрикадельки і варити до готовності. Потім перелити бульйон разом з фрикадельками до овочевого пюре, дати закипіти. Якщо потрібно підкоригувати смак, влити вершки і зняти з вогню. Подавати суп гарячим.
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, перець

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Трикутники з грибами
Печиво "Новорічна суміш"
Печиво "Диво острів"
Пиріжки з каррі з яловичини
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: