Салат з курячим м'ясом і з поєднанням свіжих смаків капусти і яблука, з оригінальну ноткою маку. Цілком підійде в якості вечері для тих, хто рахує калорії. До того ж готується швидко і відразу подається на стол.Необходимые продукти: 2 курячих філе, 2 яйця, 300 г білокачанної капусти, 1 яблуко, пучок листового салату. Заправка: 3 столові ложки майонезу, по 1 столовій ложці яблучного оцту, меду і маку, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Філе відварити до м'якості в підсоленій воді, остудити, нарізати подрібніше кубиками, також дрібно порізати очищене від шкірки яблуко і зварені круто яйця. Салат порвати руками на дрібні шматочки. Капусту нашаткувати вузькими смужками, злегка перетерти з сіллю до появи соку. Всі підготовлені інгредієнти змішати у великій мисці, залити заправкою. Для заправки мак заздалегідь запарити в 2 столових ложках окропу. Потім всі компоненти дуже ретельно збивати до однорідного стану. Залити рівномірно салатик і ще раз ретельно перемішати.
|