Головна » Статті » Рецепти

Печиво горіхове
Ніжне горіхове печиво. Рецепт зі старої книги 1971 р. випуску з моїми невеликими змінами. Приготувати дуже швидко і просто
Інгредієнти:
Масло вершкове - 200 г
Борошно - 200 г
Жовток яєчний - 3 шт
Горіхи волоські (склянка = 200 мл) - 1 склянка.
Цукор (склянка = 200 мл) - 1/2 склянки.
Розпушувач тесту - 1 ч. л.
Цукрова пудра для посипання печива) - 2 ст. л.
Рецепт :
Вершкове масло кімнатної температури розтерти з сахаром.Вбить 3 жовтки. Розмішати.
Волоські горіхи подрібнити не дуже дрібно. Для цього їх можна покласти в пакет і розкачати його качалкою.
Додати горіхи в масляно-жовткову суміш.
Добре розмішати.
Всипати борошно, розпушувач, трохи-трохи солі і замісити тісто ложкою.
Тісто виходить дуже ніжне.
На деко застелити папір для випічки,з тіста сформувати кульки.
Випікати при температурі близько 200 град. 12-15 хвилин. Але краще орієнтуйтеся за своєю духовці.
Печиво охолодити на деку (оскільки воно ніжне і крихке) і посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
inna_2107
Просмотров: 1394
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: печиво, ніжне

Рекомендовані рецепти:

Курячі зрази з грибами і рисом
Цибулевий джем
Домашні 'Рафаелло'
Мафіни з мигдалем і цукатами
Цукерки, бараночки
Оладки з чорницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: