Головна » Статті » Рецепти |
Печиво горіхове
Ніжне горіхове печиво. Рецепт зі старої книги 1971 р. випуску з моїми невеликими змінами. Приготувати дуже швидко і просто Інгредієнти: Масло вершкове - 200 г Борошно - 200 г Жовток яєчний - 3 шт Горіхи волоські (склянка = 200 мл) - 1 склянка. Цукор (склянка = 200 мл) - 1/2 склянки. Розпушувач тесту - 1 ч. л. Цукрова пудра для посипання печива) - 2 ст. л. Рецепт : Вершкове масло кімнатної температури розтерти з сахаром.Вбить 3 жовтки. Розмішати. Волоські горіхи подрібнити не дуже дрібно. Для цього їх можна покласти в пакет і розкачати його качалкою. Додати горіхи в масляно-жовткову суміш. Добре розмішати. Всипати борошно, розпушувач, трохи-трохи солі і замісити тісто ложкою. Тісто виходить дуже ніжне. На деко застелити папір для випічки,з тіста сформувати кульки. Випікати при температурі близько 200 град. 12-15 хвилин. Але краще орієнтуйтеся за своєю духовці. Печиво охолодити на деку (оскільки воно ніжне і крихке) і посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту! inna_2107 | |
Просмотров: 1394 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |