Досить-таки простий у приготуванні і здавалося б зовсім нехитрий за своїм складом салатик, але смак у нього виходить чудовий - дуже оригінальним і насиченим, і ваші домочадці, і гості будуть просто в захваті і обов'язково попросять добавки, ну або ж рецепт цієї страви.
Для того, щоб приготувати цей салат з печінки і буряків вам будуть потрібні такі складники: приблизно 300 грамів курячої печінки, одна буряк середнього розміру, одна середня головка ріпчастої цибулі, один досить великий зубчик часнику, дві-три столові ложки майонезу (або ж можна використовувати сметану), а також трохи солі і рослинна олія для смаження.
Курячу печінку необхідно спочатку обсмажити до повної готовності на рослинному маслі, а потім дрібно нарізати. Буряк слід відварити в шкірці, після чого очистити і натерти на крупну тертку. Ріпчасту цибулину потрібно почистити, порізати півкільцями і обсмажити на олії до рум'яного кольору. Зубчик часнику видавити через прес і додати до майонезу (сметани). Всі інгредієнти змішати в салатнику (трохи смаженої цибулі залишити для прикраси салату), заправити майонезом і додати сіль за смаком. Зверху на салат викласти залишений цибулю.