Головна » Статті » Рецепти

Печінковий салат з буряком
Досить-таки простий у приготуванні і здавалося б зовсім нехитрий за своїм складом салатик, але смак у нього виходить чудовий - дуже оригінальним і насиченим, і ваші домочадці, і гості будуть просто в захваті і обов'язково попросять добавки, ну або ж рецепт цієї страви.

Для того, щоб приготувати цей салат з печінки і буряків вам будуть потрібні такі складники: приблизно 300 грамів курячої печінки, одна буряк середнього розміру, одна середня головка ріпчастої цибулі, один досить великий зубчик часнику, дві-три столові ложки майонезу (або ж можна використовувати сметану), а також трохи солі і рослинна олія для смаження.

Курячу печінку необхідно спочатку обсмажити до повної готовності на рослинному маслі, а потім дрібно нарізати. Буряк слід відварити в шкірці, після чого очистити і натерти на крупну тертку. Ріпчасту цибулину потрібно почистити, порізати півкільцями і обсмажити на олії до рум'яного кольору. Зубчик часнику видавити через прес і додати до майонезу (сметани).
Всі інгредієнти змішати в салатнику (трохи смаженої цибулі залишити для прикраси салату), заправити майонезом і додати сіль за смаком. Зверху на салат викласти залишений цибулю.
Просмотров: 825
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, салат

Рекомендовані рецепти:

Макаронний салат "Рим"
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Картопляні пиріжки з капустою
Сирні оладки з зеленню
Баклажани з волоськими горіхами
Рулет з макової начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: