Головна » Статті » Рецепти

Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Для тіста:
- 200г. борошна
- 140г. слив. масла
- г цукрової пудри
- 1пак. ванільного цукру або щіпка ваніліну
- щіпка солі
- 1 жовток
Для начинки:
- 150-200мл. вершків
- 2-4ст.л. цукру
- 1 яєчний білок і 1 яйце
- 1 банка (800г) консервованих персиків
- г сиру "Брі"
Приготування:
Вершкове масло перетерти з борошном, сіллю, ваніллю і цукровою пудрою. Додати жовток і ретельно перемішати. Отримане тісто рівномірно розподілити по дну і стінок форми.
Поставити в розігріту до 190Ц духовку, на 15-20 хвилин.
Персики вийняти з сиропу і нарізати дольками.
У мисці збити віничком вершки з цукром і яйцями. Додати 2\\3 сиру «Брі», поламаного на невеликі шматочки, перемешать.Поверх тесту викласти часточки персиків і залити вершковою масою. Поставити в духовку і випікати близько 15хв. (дивитися за кольором пирога).
Вийняти пиріг, викласти на його поверхню, що залишився, сир і запікати ще 5-7 хв.
Остудити пиріг у формі, потім розрізати.
Приємного апетиту!
ApriorI
Просмотров: 865
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, сир

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Швидкий какао-пиріг
Котлети з підливою
Безе
Пиріг лимонно-медовий
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: