Головна » Статті » Рецепти |
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Для тіста: - 200г. борошна - 140г. слив. масла - г цукрової пудри - 1пак. ванільного цукру або щіпка ваніліну - щіпка солі - 1 жовток Для начинки: - 150-200мл. вершків - 2-4ст.л. цукру - 1 яєчний білок і 1 яйце - 1 банка (800г) консервованих персиків - г сиру "Брі" Приготування: Вершкове масло перетерти з борошном, сіллю, ваніллю і цукровою пудрою. Додати жовток і ретельно перемішати. Отримане тісто рівномірно розподілити по дну і стінок форми. Поставити в розігріту до 190Ц духовку, на 15-20 хвилин. Персики вийняти з сиропу і нарізати дольками. У мисці збити віничком вершки з цукром і яйцями. Додати 2\\3 сиру «Брі», поламаного на невеликі шматочки, перемешать.Поверх тесту викласти часточки персиків і залити вершковою масою. Поставити в духовку і випікати близько 15хв. (дивитися за кольором пирога). Вийняти пиріг, викласти на його поверхню, що залишився, сир і запікати ще 5-7 хв. Остудити пиріг у формі, потім розрізати. Приємного апетиту! ApriorI | |
Просмотров: 865 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |