Звичне поєднання картоплі з м'ясом, приготоване по-старовинному в горщику. Томлене нехай і не російської печі, м'ясо виходить ніжним, а сама страва смачним і ароматным.Необходимые продукти: 500 г свинини без кісток, 1 кг картоплі, 1 ріпчаста цибулина, склянка сметани, 3 столові ложки рослинної олії, зелень і коріння петрушки і селери, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Процес приготування: М'ясо нарізати невеликими шматочками, очищений картопля - кубиками, цибулю - півкільцями. Коріння нашаткувати брусочками, зелень подрібнити. У сковороді нагріти масло. Спочатку обсмажити м'ясо до утворення рум'яної скоринки. Витягнути його, підсмажити цибулю до прозорості. Цибулю перекласти в окремий посуд і смажити картоплю. В горщик укласти шарами свинину, картоплю і цибулю. Зверху розкласти коріння, посолити і поперчити. Залити сметаною і поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 1 годину. Витягнути і посипати зеленню. Відразу подавати.
|