Головна » Статті » Рецепти

Печеня по-русски
Звичне поєднання картоплі з м'ясом, приготоване по-старовинному в горщику. Томлене нехай і не російської печі, м'ясо виходить ніжним, а сама страва смачним і ароматным.Необходимые продукти: 500 г свинини без кісток, 1 кг картоплі, 1 ріпчаста цибулина, склянка сметани, 3 столові ложки рослинної олії, зелень і коріння петрушки і селери, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком.
Процес приготування: М'ясо нарізати невеликими шматочками, очищений картопля - кубиками, цибулю - півкільцями. Коріння нашаткувати брусочками, зелень подрібнити.
У сковороді нагріти масло. Спочатку обсмажити м'ясо до утворення рум'яної скоринки. Витягнути його, підсмажити цибулю до прозорості. Цибулю перекласти в окремий посуд і смажити картоплю.
В горщик укласти шарами свинину, картоплю і цибулю. Зверху розкласти коріння, посолити і поперчити. Залити сметаною і поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 1 годину.
Витягнути і посипати зеленню. Відразу подавати.
Просмотров: 774
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, коріння

Рекомендовані рецепти:

Філе курки з цибулею
Як замаринувати твердий сир (рецепт)
Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
Салат "Снігова королева"
Лінивий пиріг на кефірі (рецепт)
Овочева ікра з огірків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: