Головна » Статті » Рецепти

"Грибочки" з картоплі
Страва вимагає деякого часу і клопоту в приготуванні, але виходить таке ошатне і святкове, що стане і красивим гарніром і прикрасою святкового або дитячого стола.Картофель треба спеціально підібрати: довгастий і не великий.
Необхідні продукти: 1 кг картоплі, сіль, соєвий соус, чорний мелений перець, рослинне масло для смаження.
Процес приготування: Картоплю ретельно вимити, використовуючи щітку. Не чистити! Шкірка і буде темною голівкою. Закип'ятити воду, посолити, завантажити картоплю і варити практично, але не до готовності, хвилин 15 від закипання. Злити воду, остудити.
Озброїтися гострим ножем з коротким лезом. Обережно зробити надріз по колу, намітивши капелюшок, і обережно вирізати ніжку.
Розігріти олію, краще всього в невеликому казанку, щоб смажити "грибочки" у фритюрі невеликими порціями до утворення золотистої скоринки.
У невеликій мисочці розмішати в соєвому соусі чорний мелений перець. Обережно занурювати шляпки "грибочків", залишаючи підсохнути.
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: обережно, перець

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Картопляні биточки
Рогалики до чаю
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Рибні зрази з зеленню та маслом
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: