Головна » Статті » Рецепти

Печенюшки "Міні"
Інгредієнти:
200 г цукру,
400 г борошна,
125 г вершкового масла,
1 яйце,
1 м ваніліну,
родзинки.
Приготування:
Цукор, борошно, ванілін змішати в глибокій мисці.
Додати рубане вершкове масло.
Добре перемішати до утворення «крихти». Розбити яйце в тісто і добре перемішати.
Викласти за допомогою кондитерського мішка на деко выстеленный пергаментом.
В середину кожної печенюшки вставити родзинку.
Запекти в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 170 градусів С.
Викласти на таріль і придушити до чаю.
Приємного апетиту!
Просмотров: 628
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з капустою і яйцем
Манні млинці
Торт "Медове поліно"
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: