Головна » Статті » Рецепти |
Печенюшки "Міні"
Інгредієнти: 200 г цукру, 400 г борошна, 125 г вершкового масла, 1 яйце, 1 м ваніліну, родзинки. Приготування: Цукор, борошно, ванілін змішати в глибокій мисці. Додати рубане вершкове масло. Добре перемішати до утворення «крихти». Розбити яйце в тісто і добре перемішати. Викласти за допомогою кондитерського мішка на деко выстеленный пергаментом. В середину кожної печенюшки вставити родзинку. Запекти в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 170 градусів С. Викласти на таріль і придушити до чаю. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 871 Категория: Рецепти |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |