Головна » Статті » Рецепти

Салат "Сільський"
Салат "сільський" з картоплею, солоними огірками та маринованими грибами. Необхідні продукти: 4 великі картоплини (сорт з не разваривающихся, не розсипчастих), 5 солоних огірків середнього розміру, баночка (100 гр) маринованих цілих печериць, 1 солодка фіолетова ялтинська цибулина, 4 столові ложки рафінованої і запашного, "домашнього" соняшникової олії, 1 столова ложка винного оцту, чайна ложка чорного меленого перцю, половина чайної ложки перемеленого кмину, сіль за смаком.
Процес приготування: картопля вимити і відварити в мундирі в солоній воді. Остудити, почистити, крупно нарізати кубиками, залити 3 столовими ложками огіркового розсолу і залишити на 10 хвилин, потім злити.
Гриби розрізати на четвертинки. Цибулю порізати тонкими півкільцями. Огірки - невеликими кубиками.
З'єднати в салатнику всі підготовлені компоненти, засипати перцем, кмином, залити олією і оцтом. Перемішати, спробувати, чи потрібна додатково сіль.
Дати постояти 15 хвилин при кімнатній температурі для просочення і посилення смаку.
Просмотров: 734
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, кубиками

Рекомендовані рецепти:

Фініковий кекс
Відкритий пиріг з персиками
Вишневий штрудель з сиром
Салат "Цезар" (рецепт)
Сорбе з чорної смородини
Мигдальне поліно
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: