Віденський вишневий пиріг - надзвичайно смачна випічка. Ніжне тісто, кислинка вишні і легкий мигдальний аромат кружляють голову не тільки сладкоежкам.Необходимые продукти: 400 г свіжої або замороженої вишні, 200 гр білого пшеничного борошна, 200 гр розм'якшеного вершкового масла, 4 яйця, 150 гр цукрової пудри, жменя різаного мигдалю, 50 гр цукрової пудри для посипання, 1 чайна ложка розпушувача, 3-5 крапель ванільного екстракту, щіпка солі. Процес приготування: якщо вишня взята заморожена, то повністю її розморозити. Збити міксером масло з цукровою пудрою до однорідного стану. Не зупиняючи, по одному ввести яйця, потім половину просіяного борошна, сіль, розпушувач і ванільний екстракт. Додати борошно. Викласти в роз'ємну форму, змащену вершковим маслом. Зверху розкласти як можна більше вишні. Присипати пиріг різаним мигдалем і поставити в заздалегідь нагріту до 180°С духовку. Випікати півгодини, перевірити готовність, проткнувши сірником, яка повинна залишитися сухою. Ще не остиглий пиріг посипати цукровою пудрою.