Головна » Статті » Рецепти

Віденський вишневий пиріг
Віденський вишневий пиріг - надзвичайно смачна випічка. Ніжне тісто, кислинка вишні і легкий мигдальний аромат кружляють голову не тільки сладкоежкам.Необходимые продукти: 400 г свіжої або замороженої вишні, 200 гр білого пшеничного борошна, 200 гр розм'якшеного вершкового масла, 4 яйця, 150 гр цукрової пудри, жменя різаного мигдалю, 50 гр цукрової пудри для посипання, 1 чайна ложка розпушувача, 3-5 крапель ванільного екстракту, щіпка солі.
Процес приготування: якщо вишня взята заморожена, то повністю її розморозити.
Збити міксером масло з цукровою пудрою до однорідного стану. Не зупиняючи, по одному ввести яйця, потім половину просіяного борошна, сіль, розпушувач і ванільний екстракт. Додати борошно.
Викласти в роз'ємну форму, змащену вершковим маслом. Зверху розкласти як можна більше вишні.
Присипати пиріг різаним мигдалем і поставити в заздалегідь нагріту до 180°С духовку. Випікати півгодини, перевірити готовність, проткнувши сірником, яка повинна залишитися сухою.
Ще не остиглий пиріг посипати цукровою пудрою.
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: вишні, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Салат "Сільський"
Фруктові цукерки
Салат з авокадо і свіжих печериць
Булочки з полуницею
"Торф'яної пиріг"
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: