Нещодавно відкрила для себе це десерт, дуже задоволена простотою самої ідеї і незвичайністю смаку.))Готується десерт просто, потрібні тільки свіжі курячі яйця і цукор. Можна цукрову пудру замість цукру брати. Беремо п'ять яєць і відокремлюємо білки від жовтків. Робимо це акуратно, якщо жовтка хоч крапля потрапить в білок - маса не зіб'ється. Білки перекладаємо в ємність і збиваємо дрібкою солі. Поступово цукор (пудру) додаємо. Відразу велика кількість не потрібно всипати, додаємо по ложечці! Як тільки маса стане пишною і тугий - збивати перестаємо. На деко папір для випічки викладаємо, два однакових прямокутника малюємо, масу чітко по контурах намальованим викладаємо. Запікаємо "коржі" протягом години при температурі +100. Даємо коржам охолонути, потім готуємо свій улюблений крем, змащуємо один корж, викладаємо будь-які фрукти, зверху другий корж, знову крем і знову фрукти. У мене улюблений крем - вершкове масла і згущене молоко, як фруктової прошарку банани, нарізані колечками. Приємного!